Hogyan válasszunk bűvészt/bűvészműsort az eseményre? – útmutató a választáshoz

Blog bűvész, bűvész show, bűvészműsor, bűvészműsor cégeknek, bűvészműsor céges rendezvényekre, Bűvészműsor esküvőre, bűvészműsor rendezvényekre

Ha bűvészműsort szeretnénk egy rendezvényre, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen bűvészt és műsort választunk – az alábbiakban a szempontokat mutatom be.

Egy esemény vagy rendezvény csak akkor lehet igazán sikeres, ha minden részlet stimmel, és ehhez természetesen arra is figyelni kell, hogy mivel szórakoztatjuk a vendégeket – és itt kezdődik a választás hosszadalmas folyamata, amely során számos szempontot kell figyelembe venni.

Nem mindegy, hogy kik lesznek az esemény vendégei, ahogy az sem, milyen stílusú rendezvényről van szó, még hosszasan folytathatnám, és persze ez nem csupán a bűvészműsorokra vonatkoztatható.

Az esemény típusa   

Először is fontos, hogy megértsük az esemény jellegét és célját. Egy gyermek születésnapi zsúrján a bűvészműsor gyerekeknek kell hogy szóljon. Egy céges rendezvényen vagy esküvőn a bűvészműsor többnyire a felnőtteket kell, hogy szórakoztassa.  Gondoljuk át, hogy milyen hangulatot szeretnénk teremteni, és milyen típusú műsor illik leginkább az eseményhez!

A közönség létszáma

Második lépésként gondoljuk át, hogy hányan lesznek jelen az eseményen! Kisseb létszámú rendezvényeken (kb. 10-100,200 fő között) a bűvészműsor megfelelő választás. Nagyobb rendezvényen (akár több 1000 főnél) a bűvész és illúzió show lesz a jó választás. Természetesen vannak kivételek! Kisebb társaságoknál is aktuális lehet a bűvész és illúzió show, amennyiben megfelelőek a körülmények. 

A bűvészek

Keressünk jelölteket a feladatra, és nézzük meg, milyen típusú műsorral tudják elkápráztatni a közönségüket! Természetesen akadnak sokoldalú bűvészek is, akikre bármilyen közönséget rábízhatunk, ám ez viszonylag ritka.

Válasszunk tapasztalt és profi bűvészt

Végül, de nem utolsósorban, mindig válasszunk tapasztalt és professzionális bűvészt az eseményünkre! Kérjünk referenciákat, és győződjünk meg róla, hogy felkészültek és profik-e ezen a területen!

A bűvész kiválasztása fontos lépés az esemény szervezésében, hiszen csodát tud tenni a hangulattal, ezért érdemes időt és energiát szánni a megfelelő választásra. Ha a cél egy igazán jó bűvészműsor a rendezvényre, válasszon Ön is engem! Vegye fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!